Contact Information

Dr. Z. Funda
SAVAŞ YALÇINKAYA

Araştırmacı

Dr. Zehra Funda Savaş Yalçınkaya, 2010 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden birincilikle mezun olmuştur. Lisans eğitimi sırasında 2009 yılında Maastricht Üniversitesi Avrupa Çalışmaları Bölümünde erasmus öğrencisi olarak eğitim görmüştür. 2013 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Yüksek lisansını, 2021 yılı itibariyle de Orta Doğu Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Doktora Programını tamamlamıştır. Doktora eğitimi sırasında, Bremen Üniversitesi ve Tahran Üniversite'nde misafir araştırmacı olarak bulunmuştur. Ayrıca, 2011-2019 yılları arasında İzmir Ekonomi Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde araştırma görevlisi olarak çalışmıştır.